За нас

ALARMSYST е основана през 1995г като фирма, занимаваща се с локални обектови охранителни системи. През 1996г започва работа сервизът на фирмата за продажби и монтаж на автомобилни алармени системи, car audio, автоаксесоари и екстри в жк."Белите брези".
Пълна информация за местопложение, работно време, лица за контакт и др., може да намерите в секцията Контакти!

Дейността на ALARMSYST обхваща пълния спектър услуги в сферата автомобилната електроника и електротехника. Можем да ви предложим всичко (или почти всичко) в областта на охранителната техника и удобството и сигурността в автомобила - автоалармени системи, имобилайзери, автоаудио и видео техника, мултимедия, Bluetooth системи, ксенонови и LED светлини, дневни светлини, паркинг асистенти, chip tuning, автоаксесоари и екстри. Извършваме монтаж и поддръжка на всички продукти, закупени от нас, а също и на такива закупени от друго място. Ремонтираме всички компоненти и системи в автомобила - фабрични и допълнително монтирани, свързани с електричество - електронни управляващи блокове и модули (ECU, AIR BAG, централна електроника, километражни табла, медия, централно заключване, електрически стъкла,  парктроници, чистачки, светлини, парно/климатик, окабеляване и др.)

Дългогодишни са традициите ни и в областта на техническите средства за охрана на стационарни обекти - алармени системи за дома, офиса, магазина, вилата, СОТ, видеонаблюдение.

ALARMSYST, съвместно с "ТОКУДА БРОКЕР"ООД, предлага на своите клиенти застраховки на водещите застрахователи в страната.
Добрите ни контакти с големите застрахователни компании са гаранция за най-добрите условия, при които можете да сключите застраховки "АВТОКАСКО", "ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ / ЗЕЛЕНА КАРТА", "ДОМАШНО ИМУЩЕСТВО", "МЕДИЦИНСКИ РАЗНОСКИ за пътуване в чужбина", "ПЛАНИНСКА", "ПРОФЕСИОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ" и др.

При нас ще получите висококачествен монтаж, гаранционен и следгаранционен сервиз, извършени от квалифицирани специалисти с дългогодишен опит. Ще получите добро отношение, разбиране и усмивка ;-)

През 2004г фирмата участва в учредяването на АСОЦИАЦИЯ АВТОМОБИЛНИ АЛАРМЕНИ СИСТЕМИ (АААС), и към момента взема активно участие в дейността на Асоциацията.